Welkom op de website van
Debora Elisabeth

 

 

Tot in de dood 

ISBN: 9789492585035                                                                                                                       

"Pak de zakdoekjes er maar bij." - bluemoon13.nl (lees de complete recensie)

"Aanrader!" - Boekentaske (lees de complete recensie) 

"Als je van liefdesverhalen en het paranormale houdt is dit een must have in je boekenkast." -Boekenvirus (lees de complete recensie)

"Een heerlijke roman." - Diane's boekenhoek (lees de complete recensie)

"Hoewel het boek als iets heel liefs en romantisch begint, veranderd het al snel in een boek vol spanning waarbij je het geen moment los kan laten." - The world of books by Fae (lees de complete recensie)

"De romantiek en fantasie spatten uit het verhaal en nemen je mee in duistere dromen en mooie liefdes verklaringen. Een YA verhaal, maar ook zeker aan te raden voor volwassen romantische zielen."- Mustreads or not (lees de complete recensie)

"Hoewel het verhaal je af en toe dwingt een traan te laten gaan is het vooral een mooi liefdesverhaal met een thrillerig tintje." - Danielle's boekenhoek (lees de complete recensie)

"Tot in de dood is een liefdesverhaal met een ijzingwekkende plottwist." - Ivette met een I (lees de complete recensie)

"Ik vond dit een heerlijk boek om te lezen. Een vleugje romantiek en een flinke dosis spanning om het niet te zoetsappig te maken. Daar hou ik wel van." - Drukinkt (lees de complete recensie)

"Er komen een paar zeer spannende momenten voor in het boek, waarvan de haren in je nek overeind gaan staan." - Leesclub De Perfecte Buren (lees de complete recensie)

"Door de prettige schrijfstijl schiet je in een knallend tempo door het verhaal heen, en voor je het weet sla je de laatste pagina al om... teleurgesteld dat het alweer uit is, en toch ook met een zucht van heerlijkheid." - The bookbabe (lees de complete recensie)

"Dit boek is niet alleen voor Young Adult, ook volwassenen zullen dit boek met plezier lezen." - Booklover Saphira (lees de complete recensie)

"Een ongelooflijk top boek en een aanrader voor iedereen!" - Selinablogt (lees de complete recensie)

 

Bestel Tot in de dood bij: Bol.com , Bruna , ECI, via de mail of in elke andere (online) boekhandel.

Tot in de dood is ook beschikbaar als eboek: Kobo, Bol.com, Itunes, Amazone of Googleplay

 

Gekortwiekt

"Sprookjesachtige zinnen maken het lezen een feest.” - Moon; Mustreads or not.  (lees de complete recensie)

 "Een novelle waar je de rillingen van krijgt" - Passie voor boeken. (lees de complete recensie)

"Een verhaal dat ik met tranen uit las." - Caroline; Mustreads or not.

"Gekortwiekt is een kort verhaal van eigen bodem, dat je zal laten snakken naar meer van auteur Debora Elisabeth!" -ivettemeteeni (lees de complete recensie)

"Kort maar intens, emotioneel en mysterieus." - drukinkt (lees de complete recensie)

"Een emotionele rollercoaster.' - books on the moon (lees de complete recensie)

 "Wat een verhaal! Magisch.☆☆☆☆" - Nakita's libary

"Een erg bijzonder verhaal."- Rose and Books (lees de complete recensie) 

"Dit boek neemt je mee in een achtbaan van emoties, liefde, mysterie en jaloezie." - Danielle's boekenhoek (lees de complete recensie) 

"Mijn mond viel open bij de ontknoping. Ik had dit totaal niet zien aankomen. Zeer verrassend." - Rachelleest.nl (lees de complete recensie)

"De korte hoofdstukken, waren zo prettig om te lezen dat ik Gekortwiekt in een ruk uit had. Het voelde heel somber zodra mijn ereader aangaf dat het de laatste pagina was." - Coffee & Bookpages" (lees de complete recensie)

 "Ik huil, ik wil meer. Dat Gekortwiekt een dikke 5 sterren krijgt is natuurlijk geen verrassing! Ik heb echt met volle teugen genoten van dit (veel te korte) verhaal. - Cisz; The bookbabe (lees de complete recensie)

 "Een hele toffe novelle." - Chinouk Thijssen (behind the books) (bekijk de YAY or NAY video op YouTube) Ook wordt Gekortwiekt besproken in de Bookhaul van Chinouk, bekijk die video hier.

"Het kruipt in je hart, laat je niet meer los, (en het maakt je boos omdat het na 96 pagina's gewoon op is.) - Books on air. (Bekijk de aflevering hier op YouTube)

 

Gekortwiekt is te koop als eboek voor slechts 1,99 via: Kobo, Bol.com, ITunes, Amazone of Googleplay

 

 Korte verhalen